Førjulstid i Blaklihøgda

Kjære naboer på felt H2-20!

Året 2020 har vært et annerledes år, som har bydd på mange små og store utfordringer. Først og fremst håper vi at alle er friske, og bidrar med sitt for at vi kommer oss gjennom denne vanskelige tiden. Vi har allerede sett flere kreative bidrag til å gjøre tilværelsen litt triveligere: naboer har tilbydd seg å handle for andre, barn har plassert tegninger og bamser i vinduskarmen, og folk har stelt i stand alternative sammenkomster for både store og små.

Takk til dere alle!

I år har vi i naboutvalget valgt å ikke arrangere en felles julegrantenning på feltet. Selv et utendørs arrangement byr på utfordringer i disse tider, og vi ønsker ikke å bidra til økt smitte i førjulstida. Treet er derfor blitt tent allerede nå, slik at det kan lyse opp og spre glede lengere enn vanlig.

Legg igjen en kommentar