Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling i Risvollan blir gjennomført mandag 8.juni 2020 kl. 18.00TV Risvollan (kanal 348)

Alle stemmer skal samles inn før torsdag 28.mai 2020 kl. 20.00. Stemmesedler har blitt levert i postkassen til alle beboere, sammen med konvolutt. Fyll ut stemmeskjemaet og legg det i postkassen på de enkelte felt. For H2-20 henger postkassen på postkassestativet ved H8. For H1-15 henger den ved bommen i H15.

På grunn av coronasituasjonen blir generalforsamlingen gjennomført digitalt via TVRisvollan. Dette er saker som ikke kan vente, slik som godkjenning av årsmelding, regnskap, honorar og valg av representanter. Årsmelding og innkalling til generalforsamling er blitt levert i postkassen til alle beboere.

I tillegg legger styret fram en sak om å utvide borettslaget med 15 nye leiligheter i Høyblokka. Denne saken må opp nå, fordi et forslag til kontrakt er sendt til REN RISVOLLAN AS fra borettslaget.

Andre saker som skulle opp til generalforsamlingen vil bli tatt opp på et senere tidspunkt.

De som ønsker å stille spørsmål under direktesendingen 8.juni fra kl. 18.00 ringer til telefonnummer: 73 96 64 13

Vel møtt (gjennom TV-skjermen)!

Legg igjen en kommentar